Terugbetalingsbeleid


RETURNS

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om te terug te zenden, moet u ons een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs overleggen.

Stuur de artikelen terug naar het volgende adres :

Gratis retour: in omruiling voor een aankoopbon van dezelfde waarde van uw teruggestuurd aankoop

Op uw kosten: indien u geen omruiling wenst

Frans Smoldersstraat 18A, 1932 Sint Stevens Woluwe.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke terugbetaling wordt toegekend: (indien van toepassing)

* Elk artikel dat niet in de originele staat is, dat beschadigd is of dat bepaalde ontbrekende onderdelen vertoont om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.

* Elk item dat meer dan 30 dagen na levering wordt terug gestuurd.

TERUGBETALINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

Nadat we het teruggestuurd artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van onze beslissing om uw verzoek tot terugbetaling goed te keuren of af te wijzen.

Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

Als u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening.

Neem vervolgens contact op met de entiteit die uw creditcard heeft uitgegeven, want er kan een vertraging optreden voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.

Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u na het voltooien van al deze stappen nog steeds uw terugbetaling niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site.

VERKOOPPUNTEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

Alleen artikelen tegen de huidige prijs kunnen worden terugbetaald. Helaas worden artikelen in de uitverkoop niet gerestitueerd.

UITWISSELINGEN (INDIEN VAN TOEPASSING)

We vervangen een artikel alleen als het defect of beschadigd is. Als u het in dit geval wilt ruilen voor hetzelfde artikel, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

GIFTS

Als het tergugestuurd artikel tijdens de aankoop is geïdentificeerd als een geschenk en het rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een geschenk met een waarde gelijk aan die van uw retourzending. Zodra we het teruggesuutrd artikel hebben ontvangen, ontvangt u per e-mail een cadeaubon.

Language
French
Open drop down